• Студія: BUSHBRANCH/SURFDOG
  • Артикул: 602438372096
1 640 грн
Рік: 2021
Студія: BUSHBRANCH/SURFDOG
Жанр: Блюз

Ерік Клептон повертається з новим чудовим релізом, Ерік Клептон "The Lady In The Balcony: Lockdown Sessions". На 17 піснях Клептон та його давні колеги по гурту Нейтан Іст (бас і вокал), Стів Гедд (барабани) і Кріс Стейнтон (клавішні) грають акустичні інтерпретації стандартів Клептона, а також добірку інших композицій, що включають блюз, кантрі та рідкісні оригінальні твори. Під керівництвом легендарного багаторічного продюсера Клептона, лауреата премії "Греммі" Расса Тітельмана (Джеймс Тейлор, Джордж Гаррісон, Брайан Вілсон, Ренді Ньюман, Рікі Лі Джонс) і під час живого запису в Cowdray House в Західному Сассексі, Англія, Клептон і компанія відроджують вічну класику, таку як "After Midnight", "Layla", "Bell Bottom Blues", "Tears in Heaven", "Nobody Knows You When You're Down And Out" і "Key to the Highway". На додаток до деяких з найпопулярніших мелодій з великого репертуару Ерік Клептон і його команда також пропонують власні версії пісень, які мали тривалий вплив на його кар'єру і кар'єру його сучасників, включаючи треки Fleetwood Mac "Black Magic Woman" і "Man of the World" епохи Пітера Гріна. Проєкт був запущений після того, як концерти Еріка Клептона в Королівському Альберт-холі, заплановані на травень 2021 року, довелося скасувати через постійні перебої, спричинені пандемією. У пошуках життєздатної альтернативи і сподіваючись залишити всі варіанти відкритими, він відступив зі своїм гуртом в англійську сільську місцевість і влаштував концерт, на якому були присутні лише самі учасники, а він вів зйомку на камеру. (Дружина Клептона Мелія, єдиний сторонній спостерігач, надихнула на назву сесій). Переважно акустичний сет мав би бути схожим на Eric Clapton Unplugged II, але не зовсім, оскільки три пісні зіграні з електрогітарами. В результаті виходить набагато більше ніж просто нанизування найкращих хітів. Це радше одне з найбільш інтимних і автентичних виступів за всю кар'єру Клептона, яке дає справжнє уявлення про його творчість.

Рік 2021
Жанр Блюз
Стиль Blues Rock