• Студія: NONESUCH
  • Артикул: 75597916652
656 грн
Рік: 2021
Студія: NONESUCH
Формат: CD

Музиканти The Black Keys, співак і гітарист Ден Ауербах і барабанщик Патрік Карні у своєму десятому в дискографії колективу альбомі, що отримав назву «Delta Kream» вирішили побалувати публіку бездоганним олдскульним блюзовим звучанням. Матеріал альбому повертає слухачів до коріння «Delta Kream», а саме до тієї стилістики, за яку ми і любимо цей дует. Основна 11-пісенна програма альбому була записана всього за два дні і десять годин у студії, як то кажуть, буквально на одному диханні. Це й не дивно, адже музиканти записували пісні кумирів своєї юності, та ще й у компанії музикантів, які колись грали з цими Великими!  Зрештою, матеріал Джуніора Кімбро, що склав добру половину «Delta Kream», і номери іншого блюзмена Р. Л. Бернсайда, Ден Ауербах і Патрік Карні грали ще в старшій школі. Delta Kream - не вперше, коли Black Keys віддають данину поваги Джуніору Кімбро. Він постійно був присутній у їхній роботі, вони часто робили кавери на його пісні, як, наприклад, 2006 року в альбомі Chulahoma. Коло замкнулося - у записі «Delta Kream» їм допомагали Ерік Дітон - бас-гітарист гурту Кімбро, і чудовий слайд-гітарист Кенні Браун, який працював з Бернсайдом. Тому альбом звучить дуже жваво - робота з такими музикантами, тим більше наприкінці туру на підтримку альбому «Let's Rock», говорить сама за себе. Нехай навіть, якщо вірити Ауербаху і Карні, на «Delta Kream» ми чуємо практично невідрепетирований матеріал. Delta Kream найкраще розглядати не як відступ до витоків Black Keys, а скоріше як віху на їхньому шляху. Проводячи час за виконанням блюзу, глибоко захованого в їхній душі, Black Keys показують, як багато вони пройшли за 20 років творчості.

Рік 2021
Формат CD
Стиль Alternative Rock, Blues Rock, Covers