• Студія: FUELED BY RAMEN
  • Артикул: 75678654695
  • Наявність: Немає в наявності
1 640 грн
Рік: 2018
Студія: FUELED BY RAMEN

Продовжуючи розповідь, розпочату під час свого прориву 2015 року, Blurryface, дует Twenty One Pilots з Огайо продовжує боротьбу з особистими демонами, занурюючись у темряву Окопу і борючись зі свіжими ворогами, породженими новоспеченою славою і багатством. Результат менш безтурботний і менш попсовий, натомість являє собою захоплюючу концептуальну подорож, яка вимагає повної уваги, особливо з огляду на міфологію, що лежить в основі альбому. Похмурий і напружений, це подарунок для відданих фанатів, мультимедійна головоломка з теорією для тих, хто зацікавлений у заглибленні в багату історію, в якій діють такі символічні персонажі, як Дема, Кленсі, який веде щоденник, загадковий Ніко і дев'ять єпископів з часів Blurryface. Це п'янкий лабіринт, але тонкий натяк на прихильників так званої Skeleton Clique. У звуковому плані - в той час як їхній фірмовий міжжанровий звук під впливом дабу залишається - TOP розширюють свій діапазон кількома свіжими трюками, розбризкуючи сюрпризи, такі як фальцет Тайлера Джозефа у вимитому R&B "Morph" і фанковому "My Blood"; секція рогу на "Legend"; і яскраві цифрові синтезатори в хітах другої половини "The Hype", "Cut My Lip" і "Bandito".

На точному бек-вокалі Джоша Дана потік Джозефа перебуває у відмінній формі, захоплюючи дух гіпнотичною "Levitate" та виснажливим дослідженням суїциду в сучасному світі "Neon Gravestones". Останній трек містить одні з найкращих текстів на Trench, чудово використовуючи позицію лідера, щоб донести до слухачів важливе і нагальне послання. Емоційна пісня, що закриває альбом, "Leave the City" продовжує цю тему, з Джозефом, який проштовхується крізь внутрішню темряву, і робить висновок: "З часом я покину місто / Поки що я залишуся живим". Це потужний момент, водночас тривожний і надихаючий. Крізь ці шари тривоги і відчаю Джозефу і Дун вдається відбитися від кружляючих стерв'ятників - як на обкладинці альбому - пропонуючи проблиск надії, який повинен знайти відгук у слухачів. Хоча Trench вимагає декількох обертів, щоб дійсно зареєструватися, він в кінцевому підсумку винагороджує і повністю занурює, забезпечуючи глибину і серйозність, на яку Twenty One Pilots лише натякали у Blurryface.

Рік 2018
Стиль Alternative Rock, Indie Rock
Студія FUELED BY RAMEN