Billy Ocean – His Ultimate Collection (LP)

  • Студія: SONY
  • Артикул: 194399928011
  • Наявність: В наявності
840 грн
Знайшли дешевше?
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Видання: Фірмове видання
Рік: 2022
Студія: SONY
Формат: вініл LP
Жанр: Поп
  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Треклист

Видання Фірмове видання
Рік 2022
Формат вініл LP
Жанр Поп
Стиль Dance-pop, Disco, RnB, Soul
Стан вінілу New
Стан підкатегорія New
Студія SONY
Pack 1
A1 European Queen (No More Love On The Run)
A2 Get Outta My Dreams, Get Into My Car
A3 Suddenly
A4 Nights (Feel Like Getting Down)
A5 When the Going Gets Tough, the Tough Get Going
A6 There'll Be Sad Songs (To Make You Cry)
A7 L.O.D. (Love on Delivery)
B1 Love Really Hurts Without You
B2 Loverboy
B3 Red Light (Spells Danger)
B4 Are You Ready
B5 Calypso Crazy
B6 Pressure (U.S radio edit)
B7 Licence To Chill