Chris de Burgh, Beautiful Dreams - Live (DVD)

  • Студія: UNIVERSAL
  • Артикул: 602498233870
  • Наявність: В наявності
400 грн
Знайшли дешевше?
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Видання: Фірмове видання
Рік: 2005
Формат: DVD
Жанр: Поп
  • Характеристики
  • Треклист
Видання Фірмове видання
Рік 2005
Формат DVD
Жанр Поп
Стиль Acoustic, Ballad, Live, Pop, Pop Rock
Стан підкатегорія -
1 Carry On
2 Here Is Your Paradise
3 Transmission Ends
4 The Head And The Heart
5 Spanish Train
6 This Weight On Me
7 The Simpe Truth
8 The Last Time I Cried
9 Borderline
10 Oh My Brave Hearts
11 Don't Pay The Ferryman
12 Missing You
13 Carry Me (Like A Fire In Your Heart)
14 Discovery
15 In Love Forever
16 The Lady In Red
17 In Dreams
18 I' M Not Crying Over You
19 Always On My Mind
20 Say Goodbye To It All
21 One More Mile To Go
22 The Snows Of New York
23 The Making Of Beautiful Dreams
24 Don't Pay The Ferryman (Video)
25 Missing You (Video)
26 Separate Tables (Video)