Cliff Richard, As Never Before… Bold As Brass - Live At The Royal Albert Hall (BLU-RAY)

  • Студія: EAGLE
  • Артикул: 5051300507275
  • Наявність: В наявності
680 грн
Знайшли дешевше?
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Видання: Фірмове видання
Рік: 2010
Студія: EAGLE
Формат: BLU-RAY
Жанр: Поп
  • Характеристики
  • Треклист
Видання Фірмове видання
Рік 2010
Формат BLU-RAY
Жанр Поп
Стиль Pop, Rock & Roll
Стан підкатегорія -
Студія EAGLE
1 Fly Me To The Moon
2 Somewhere Over The Rainbow / Wonderful World
3 Don't Forget To Catch Me
4 Dreamin'
5 Twelfth Of Never
6 Theme For A Dream
7 Fools Rush In
8 The Time In Between
9 All My Love
10 Devil Woman
11 Miss You Nights
12 Sway
13 Golden
14 The Day I Met Marie
15 I've Got You Under My Skin
16 Love Me Or Leave Me
17 Lazy River
18 Everytime We Say Goodbye
19 I Just Want To Make Love To You
20 They Can't Take That Away From Me
21 When I Take My Sugar To Tea
22 Let's Fall In Love
23 I Didn't Know What Time It Was
24 Accentuate The Positive
25 Teach Me Tonight
26 Don't Get Around Much Anymore
27 Night And Day
28 Bewitched, Bothered And Bewildered
29 We Don't Talk Anymore