The Cranberries - No Need To Argue | Deluxe Edition (2 LP)

Deluxe Edition
  • Студія: ISLAND
  • Артикул: 600753912959
  • Наявність: Немає в наявності
1 520 грн
Знайшли дешевше?
Основні характеристики
Всі характеристики
Видання: Фірмове видання
Рік: 2020
Студія: ISLAND
Формат: вініл LP
Жанр: Рок
  • Характеристики
  • Треклист
Видання Фірмове видання
Рік 2020
Формат вініл LP
Жанр Рок
Стиль Alternative Rock, Indie Rock
Стан вінілу New
Стан підкатегорія New
Додаткові дані про видання Deluxe Edition | Gatefold | Remastered
Pack 2
A1 Ode To My Family
A2 I Can't Be With You
A3 Twenty One
A4 Zombie
B1 Empty
B2 Everything I Said
B3 The Icicle Melts
B4 Disappointment
B5 Ridiculous Thoughts
C1 Dreaming My Dreams
C2 Yeats' Grave
C3 Daffodil Lament
C4 No Need To Argue
D1 Yesterday's Gone (MTV Unplugged)
D2 Away
D3 I Don't Need
D4 So Cold In Ireland
D5 (They Long To Be) Close To You