Nina Simone – Her Ultimate Collection (LP)

  • Студія: SONY
  • Артикул: 190759919613
  • Наявність: Немає в наявності
840 грн
Знайшли дешевше?
Основні характеристики
Всі характеристики
Видання: Фірмове видання
Рік: 2019
Студія: SONY
Формат: вініл LP
Жанр: Джаз
  • Характеристики
  • Треклист
Видання Фірмове видання
Рік 2019
Формат вініл LP
Жанр Джаз
Стиль Gospel, RnB, Soul Blues, Soul-Jazz, Vocal jazz
Стан вінілу New
Стан підкатегорія New
Студія SONY
Pack 1
A1 Ain't Got No - I Got Life
A2 To Love Somebody
A3 Mr. Bojangles
A4 Do What You Gotta Do
A5 Revolution (part 1)
A6 I Want A Little Sugar In My Bowl
A7 Just Like A Woman
A8 Suzanne
B1 My Baby Just Cares For Me
B2 Here Comes The Sun
B3 Baltimore
B4 My Way
B5 Do I Move You?
B6 I Wish I Knew How It Would Feel To Be Free
B7 The Look Of Love
B8 To Be Young, Gifted And Black