• Студія: EMI
  • Артикул: 724358480016
  • Наявність: Немає в наявності
984 грн
Рік: 2004
Студія: EMI

У Нори Джонс (Norah Jones) щаслива доля, їй випало народитися в музичній сім'ї, її батько, Раві Шанкар, ймовірно, найзнаменитіший музикант, який народився в Індії і зробив дуже багато для популяризації зтно-музики Індії в сучасній шоу-індустрії. Її зведена сестра Аннушка Шанкар, не менш знаменитий і успішний музикант. Не дивно, що Нора Джонс обрала музичну кар'єру. У старших класах школи вона почала співати в шкільному хорі та грала на альт-саксофоні. Норі Джонс завжди була близька музика Біллі Еванса і Біллі Голідей, співачка розповідала, що у мами було вісім альбомів Billie Holiday, Нора вибрала один з них, який особливо полюбився, і слухала його знову і знову. Навчаючись у школі, вона виграла премію впливового музичного журналу Down Beat у категорії "Student Music Awards for Best Jazz Vocalist" (причому двічі, у 1996 і 1997 роках). Norah Jones - Come Away with Me - її перший і, мабуть, найуспішніший альбом, який Нора Джонс записала на джазовому лейблі Blue Note Records. У цьому альбомі співачці вдалося гармонійно поєднати джазові мотиви, елементи фолку, кантрі та соулу з поп-стилем. Безсумнівний успіх був підтверджений на церемонії вручення призів Grammy, де Come Away with Me завоював вісім премій, зокрема премію Альбом року "Album of the Year" і Найкращий поп-вокальний альбом "Best Pop Vocal Album".
Пізніше альбом очолив чарти багатьох країн, став діамантовим у США за сертифікацією Recording Industry Association of America (RIAA). Альбом посів заслужене місце двадцять шосте місце в списку "Greatest of All Time: Billboard 200 Albums", ця подія відбулася в листопаді дві тисячі шістнадцятого року. До жовтня дві тисячі шістнадцятого року у світі було продано понад двадцять сім мільйонів копій альбому.

Рік 2004
Стиль Contemporary Jazz, Country
Студія EMI