Various – Christmas #1 Hits (The Ultimate Collection) (LP)

  • Студія: SONY
  • Артикул: 194399529713
  • Наявність: Немає в наявності
840 грн
Знайшли дешевше?
Основні характеристики
Всі характеристики
Видання: Фірмове видання
Рік: 2021
Студія: SONY
Формат: вініл LP
Жанр: Поп
  • Характеристики
  • Треклист
Видання Фірмове видання
Рік 2021
Формат вініл LP
Жанр Поп
Стиль Christmas, Disco, Easy Listening, Euro-Disco, Euro-Pop, RnB, Soft Rock, Vocal Pop
Стан вінілу New
Стан підкатегорія New
Студія SONY
Pack 1
A1 Bianca Ryan Why Couldn't It Be Christmas Everyday
A2 Mariah Carey Santa Claus Is Comin' To Town
A3 Dana It's Gonna Be A Cold Cold Christmas
A4 Backstreet Boys Christmas Time
A5 Fifth Harmony All I Want For Christmas Is You
A6 Boney M. Mary's Boy Child/Oh My Lord
A7 Christina Aguilera The Christmas Song
B1 Natasha Bedingfield Shake Up Christmas (2011)
B2 John Legend What A Wonderful World
B3 Whitney Houston Do You Hear What I Hear?
B4 Leona Lewis I Wish It Could Be Christmas Everyday
B5 Gavin DeGraw Silver Bells
B6 Kelly Clarkson Underneath The Tree
B7 Britney Spears My Only Wish (This Year)
B8 Human Nature Last Christmas (Acapella)